Publicat: 5 decembrie 2013

Anunt BOMBA facut de Mutu. SFIDARE la adresa lui Piturca

mutu-pitiAtacantul formatiei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat miercuri, la Aeroportul Henri Coanda, ca prezenta sa in lotul Romaniei pentru partida amicala cu nationala Argentinei, din luna martie a anului viitor, depinde si de numele selectionerului.

„Cand e amicalul cu Argentina? A, in martie, nu stiu daca voi fi convocat, vom vedea pana atunci. Sa vedem cine vine selectioner, ce se intampla. Eu am declarat ceva la un anumit moment despre selectioner si nu mai continui aceasta telenovela pentru ca nu are rost. Eu pentru prima data vreau sa ma pregatesc bine, trebuie sa incep foarte bine, apoi daca merit sa fiu selectionat doar rezultatele pot decide”, a spus Mutu.

Atacantul, care de la inceputul anului viitor va evolua la Petrolul Ploiesti, a spus ca jucatorii sai preferati de la echipa nationala sunt Alexandru Maxim si Gheorghe Grozav: „Sper ca schimbarea de la conducerea federatiei sa fie benefica fotbalului romanesc. Domnul Mircea Sandu a stat atatia ani, poate ca era si timpul unei schimbari. Cine e mai indicat si mai bun in aceasta lupta va castiga. Nu depinde de aceasta schimbare calificarea la un campionat mondial. Ideea este sa se formeze o echipa, sa vina jucatori de mare valoare din spate si atunci poate ne vom califica. Preferatii mei de acum sunt Maxim si Gicu Grozav, care sunt pe postul meu. Maxim vad ca merge, sa vedem ce face si Gicu. Daca nu, il astept la Petrolul”.

Adrian Mutu se afla de mai mult timp in conflict cu selectionerul Victor Piturca, fiind nemultumit de faptul ca nu a fost convocat la ultimele meciuri ale nationalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. Dupa ratarea calificarii la CM 2014, Mutu a spus ca Victor Piturca ar trebui sa plece de conducerea tehnica a echipei nationale precizand ca sunt antrenori buni care il pot inlocui.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marti, ca nu se va pune problema situatiei antrenorului echipei nationale, Victor Piturca, in sedinta Comitetului Executiv din 16 decembrie, insa a precizat ca succesorul sau la conducerea federatiei poate lua in discutie schimbarea selectionerului.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul