Publicat: 10 decembrie 2013

Alexandru Tudor, delegat in grupele Europa League

Alexandru TudorO brigada de arbitri din Romania, cu Alexandru Tudor la centru, va conduce meciul dintre FC Thun (Elvetia) si KRC Genk (Belgia), programat joi, in Grupa G a competitiei de fotbal Europa League (22,05, ora Romaniei), potrivit site-ului UEFA.

Alexandru Tudor va fi ajutat de arbitrii asistenti Cristian Nica si Aurel Onita, arbitri asistenti aditionali au fost desemnati Ovidiu Hategan si Cristian Balaj, in timp ce arbitru de rezerva va fi Octavian Sovre.

Delegatul UEFA pentru acest joc va fi englezul Mike Foster, in timp ce nord-irlandezul Leslie Irvine a fost nominalizat observator UEFA pentru arbitri.

KRC Genk a castigat deja grupa, avand 11 puncte, in timp ce FC Thun este ultima, cu 3 puncte, fara sanse de a se califica mai departe. Dinamo Kiev ocupa locul doi, cu 7 puncte, iar Rapid Viena este a treia, cu 6 puncte.

Octavian Goga va fi delegat din partea UEFA la meciul dintre Red Bull Salzburg si Esbjerg, din Grupa C (ora 20,00).

In Youth League, meciul dintre Napoli si Arsenal Londra (miercuri 11 decembrie), din Grupa F a competitiei Under-19, va fi condus de o brigada din tara noastra, cu Radu Petrescu la centru, ajutat de arbitrii asistenti Radu Ghinguleac si Mugurel Bogdan Velicu. Arbitru de rezerva va fi italianul Claudio Gavilluci.

Partida Stelei din Youth League, care va avea loc marti, cu Chelsea, la baza de antrenament a clubului londonez, de la Surrey (21,00, ora Romaniei), va fi condusa de bosniacul Ognjen Valjic, ajutat de compatriotii sai Sreten Udovicic si Goran Dujak.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul