Home >> Gadgets >> Smartphone Xiaomi Mi4, 3GB RAM, 16GB ROM – Review

Smartphone Xiaomi Mi4, 3GB RAM, 16GB ROM – Review

10557115_270559316481503_3122212643519864272_o

Smartphone Xiaomi Mi4, 3GB RAM, 16GB ROM – Review

Xiaomi Mi4 este genul de smartphone care reuseste sa iti schimbe putin perceptia vis-a-vis de calitatea modelelor fabricate in zona de sud-est a Asiei. Compact, cu o estetica pe gustul oricui dar si performant, acest smartphone este un adevarat aliat de nadejde.

Analiza unui smartphone Xiaomi Mi4 trebuie facuta cu atentie si raportata intotdeauna la adevaratele functii pe care le poseda acest model. Se distinge fara doar si poate carcasa, una care a fost conceputa pentru a indeparta monotonia schimband cu regularitate nuanta capacului. Insa, dincolo de un aspect mai mult decat placut, efervescent am indrazni sa spunem, Xiaomi Mi4 este genul de telefon care iti fura privirea datorita display-ului de 5 inci pe care cei de la Sharp/JDI l-au conceput special pentru a putea afisa imaginile in format Full HD.

Performantele efective ale modelului sunt redate prin intermediul a doua componente de mare capacitate: procesorul si memoria RAM. Alaturarea celor doua este una capabila sa va puna la dispozitie o putere de procesare impresionanta, cele opt nuclee ale lui Qualcomm Snapdragon 615-Octa – Core fiind sustinute de 3GB memorie RAM. Stocarea este si ea la indemana, Xiaomi Mi4 fiind disponibil atat in varianta cu 16GB cat si cu 32GB.

Camera este impresionanta, un mix intre Sony si Samsung care au definit un senzor de 13MP pe care Xiaomi Mi4 il foloseste alaturi de o camera secundara dispusa in zona frontala. Daca tot discutam despre sfera multimedia, sa nu uitam de faptul ca acest smartphone poseda medii de conectivitate puternice, Wi-fi-ul, conexiunea 4G sau Bluetooth 4.1 asigurand orice posibilitate de transfer de date sau de fisiere.

mi4
Xiaomi Mi4 este unul dintre numeroasele modele pe care compania Xiaomi le listeaza pe piata europeana. Construit in baza unei carcase solide, cu un sistem de operare Android si sustinut de o baterie de 3120 mAh, acest device reprezinta un prototip care poate fi achizitionat la un pret excelent.

Pentru cei mai putin familiarizati cu ceea ce se intampla in industria telefoanelor mobile de ultima generatie care sunt concepute si ansamblate in zona de sud-est a Asiei, trebuie avut in vedere faptul ca Xiaomi este unul dintre brandurile cu o puternica ascensiune la nivel mondial. Un smartphone Xiaomi detine intotdeauna o arhitectura capabila sa va puna la dispozitie o baza solida de calcul, fiabilitatea sistemului de operare si a intregului kit de personalizare fiind mai mult decat cunoscute.

Spre deosebire de multe alte companii implicate in acest segment de produse de ultima generatie, Xiaomi are avantajul garantarii unui raport calitate/pret excelent, produsele fiind in dese randuri comparabile cu orice alt model de top prezent pe piata.

In Romania, telefoanele Xiaomi au un alt avantaj care se rezuma la oferirea intr-o forma perfect optimizata a meniului in limba romana. Desi exista variante in peste 20 de limbi de circulatie internationala, telefonul duam sim Xiaomi Mi4 va pune la dispozitie una dintre cele mai flexibile metode prin care se poate utiliza un smartphone, fiecare optiune disponibila in meniul setari sau aplicatie preinstalata avand o traducere curata in Limba Romana.

Un magazin online de unde puteti achitiona telefoane Xiaomi la cel mai mic pret cat si modele apartinand altor producatori este smartdualsim.ro

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Care sunt cele mai bune site-uri de review din Romania

Care sunt cele mai bune site-uri de review din Romania? Cresterea volumului de dispozitive mobile ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *