Publicat: 13 martie 2014

Alimentele care te scapa de mirosul de usturoi

GarlicPasta de dinti nu are eficienta scontata, dar din fericire exista niste alimente care ne scapa de mirosul de usturoi. Dupa ce ai mancat usturoi, poti sa te speli pe dinti, ca tot ramane acel miros neplacut. Sulful continut de usturoi este cel responsabil de respiratia urat mirositoare de dupa consum. Insa tot acesta este cel care ii confera proprietatile anti-virale de necontestat. Asa ca, in loc sa eviti usturoiul, mananca-l cu incredere. Apoi, te poti baza pe unele alimente ca sa ai din nou o respiratie proaspata, conform foodstory.ro.

Polifenolii sunt, se pare, cheia pentru inlaturarea mirosului de usturoi. Acestia se comporta ca niste antioxidanti si distrug mirosul intepator. Evident, alimentele care ii contin in cantitati mari sunt cele de care ai nevoie. Iata cele 5 alimente care te scapa de mirosul de usturoi: merele, spanacul, busuiocul, patrunjelul, ceaiul verde. Iar daca vrei sa scapi de aroma puternica de usturoi, in sezonul rece il poti consuma in varianta coapta, care este absolut delicioasa.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul