Home >> Filme >> Recomandari Filme (partea 32)

Recomandari Filme (partea 32)

poster

Recomandari Filme (partea 32)

Si eu sunt printre cei care cauta pe internet surse de inspiratie atunci cand vreau sa vad un film bun. De obiecei trag o fuga pe iMDB, cinemagia, cinemarx si diferite forumuri de specialitate de unde imi aleg anumite filme in functie de gen, an sau actori. Bineinteles ca tinem cont si de recomandarile prietenilor pentru a ne dezvolta latura de cinefil, iar acest lucru il voi face si eu acum prin realizarea unei liste de filme pe care le-am vazut de curand.

Lista ce urmeaza a fi recomandata in continuare contine filme pe care le-am vizionat in ultima perioada si constitue o colectie personala pe care va rog sa o tratati ca atare. Filmele pe care le recomand nu sunt intotdeauna cele mai bune pentru unii dintre voi, acest lucru depinzand strict de preferintele fiecaruia. Printre filmele enumerate in lista se vor strecura si cele care nu mi-au placut, dar pe care totusi le-am vizionat pana la capat.

Asa ca eu va ofer o mica sursa de inspiratie si va doresc vizionare placuta!
Nu uitati sa dati share la acest post pentru prietenii tai, sa vada si ei la ce filme te uiti in timpul liber. Iar daca aveti vreo sugestie suneti bineveniti sa le imparatasiti cu noi

Get Hard (2015) – Nota IMDb: 6.1/10
Movie1
Mare şi Tare
Gen film: Comedie
Scurta descriere:
Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) este arestat pentru fraudă şi trimis să-şi ispăşească pedeapsa la San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-şi pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viaţa dincolo de gratii. Dar, în ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care munceşte din greu şi care nu a primit nici măcar o amendă de circulaţie, darămite să fi stat la închisoare.

Împreună, cei doi fac ceea ce cred ei că e necesar pentru ca James să devină „mare şi tare” şi, în acest proces, descoperă cât de tare se înşelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce priveşte părerea lor unul despre celălalt.

Will Ferrell şi Kevin Hart îşi unesc forţele în comedia „Mare şi tare”, în care mai apar Tip „T.I.” Harris, Alison Brie şi Craig T. Nelson.

Filmul este regizat de Etan Cohen, acesta fiind debutul său regizoral după o carieră de succes ca scenarist, el fiind autorul unor scenarii precum cel pentru „Furtuna tropicală”. Scenariul este scris de Jay Martel & Ian Roberts şi de Etan Cohen, după o poveste de Adam McKay, Jay Martel & Ian Roberts. Chris Henchy, Will Farrell şi Adam McKey sunt producători, iar Ravi Mehta, Kevin Messick şi Jessica Elbaum sunt producători executivi.

Paul Blart: Mall Cop 2 (2015) – Nota IMDb: 4.2/10
Movie2
Paul, mare poliţist la mall 2
Gen film: Comedie | Actiune
Scurta descriere:
Au trecut şase ani de când Paul Blart a devenit faimos pentru salvarea mall-ului West Orange Pavilion. Deşi lucrurile s-au mai schimbat, poţi să contezi şi acum pe Blart, care ştie întotdeauna ce e cu adevărat important. Pentru că a făcut sacrificii ca să asigure securitatea clienţilor, el a primit o excursie gratuită la un simpozion pe teme de securitate, în Las Vegas. Toată lumea îi spune lui Blart să se relaxeze şi să se odihnească, dar securitatea nu-şi ia niciodată vacanţă… iar când Blart descoperă o ameninţare la adresa securităţii hotelului, gardianul cel mai iubit al Americii e gata să intervină fără cea mai mică ezitare.

După trăsnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de pază Paul Blart este gata să treacă la următorul nivel: o slujbă în Las Vegas, cel mai bine păzit oraş din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui să-şi impresioneze şefii şi noii colegi, dar marea provocare se va ivi atunci când o bandă de hoţi va lua în vizor valoroasele obiecte de artă din clădire. Va reuşi Paul să le dejoace planurile?

Rio 2 (2014) – Nota IMDb: 6.4/10
Movie3
Rio 2
Gen film: Animaţie | Aventuri | Comedie | Familie
Scurta descriere:
Pentru a-i învăţa pe cei trei copii ai lor ce înseamna viaţa în sălbaticie, Blu şi Jewel părăsesc liniştitul Rio de Janeiro şi se aventurează în pădurile Amazonului. Lui Blu îi este dificil să se
integreze, ajunge cioc în cioc cu răzbunătorul Nigel şi îl întâlneşte pe cel mai mare adversar al său: SOCRUL.

Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.


Run All Night (2015) – Nota IMDb: 6.6/10
Movie4
Urmărit în noapte
Gen film: Acţiune | Crimă| Dramă | Mister
Scurta descriere:
Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. La 55 de ani, îl mai consolează doar sticla de whiskey şi bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă. Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziţie şi niciun refugiu, fostul mafiot îşi va testa limitele cu scopul de a-şi răscumpăra păcatele trecutului.

Prinşi într-o cursă infernală, Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio şi Ed Harris ajung pe marile ecrane din ţară, în premieră, din 13 martie, în producţia Warner Bros. Pictures “Urmărit în Noapte”.


Annie (2014) – Nota IMDb: 5.2/10
Movie5
Annie
Gen film: Comedie | Dramă | Familie | Muzical
Scurta descriere:
Tenace, încrezătoare şi optimistă, Annie – personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi – revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie.

Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la premiul Oscar, joacă rolul lui Annie, un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, ea a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi. Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – sfatuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne) şi de şmecherul său şef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) – recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica “orfană”. Stacks consideră că este îngerul ei păzitor, dar firea pozitivă a lui Annie şi încrederea sa în ziua de mâine ar putea să schimbe rolurile lor exact pe dos.

The Gambler (2014) – Nota IMDb: 7.9/10
Movie6
Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei
Gen film: Crimă | Dramă | Thriller
Scurta descriere:
Actorul nominalizat la premiile Oscar, Mark Wahlberg ofera o „performanta care ii defineste cariera” in rolul lui Jim Bennett, un profesor de limba engleza care duce in secret o viata de jucator pe mize mari. Cand Jim este fortat sa se imprumute de la un cunoscut gangster, el le pune in pericol viata celor dragi. In timpul scurt pe care il are la dispozitie, el trebuie sa patrunda in lumea interlopa si sa riste pentru a nu pierde totul. John Goodman, Brie Larson si castigatoarea premiului Oscar, Jessica Lange fac parte si ei din distributia The Gambler.

Gone Girl (2014) – Nota IMDb: 7.4/10
Movie7
Fata dispărută
Gen film: Drama | Mister | Thriller
Scurta descriere:
Nick e un bărbat a cărui soţie, Amy, dispare. Cu toate că, la început, Nick pare un soţ oropsit, lovit de soartă, comportamentul lui devine straniu şi îl pune în capul listei de suspecţi. Poliţia şi presa încep să pună tot mai multă presiune asupra lui.

Ben Affleck este Nick Dunne, soţ fericit şi împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viaţa sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliţie şi de către părinţii lui Amy, Nick pare să afişeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni şi atitudini inadecvate. Acuzaţiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraş începe să se întrebe cât de bine îşi cunoaşte partenerul sau partenera de viaţă. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar cum poate fi totuşi explicată dispariţia lui Amy?


Let’s Be Cops (2014) – Nota IMDb: 6.3/10
Movie8
Hai să fim poliţişti!
Gen film: Actiune | Comedie
Scurta descriere:
Este cea mai tare comedie cu poliţişti, doar că… eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei. Vor face ei faţă provocărilor?

The Giver (2014) – Nota IMDb: 6.5/10
Movie9
Darul lui Jonas
Gen film: Dramă | Actiune | Aventura
Scurta descriere:
Bazat pe romanul SF clasic “The Giver” al autoarei Lois Lowry publicat în 1993 şi studiat în clasa a V-a în şcolile din Statele Unite ale Americii, filmul este setat într-o societate utopică din care au dispărut durerea, grijile, frica, speranţa, iubirea, ura, bucuria, tristeţea, dorinţa de schimbare, culorile, muzica şi amintirile. Protagonist este Jonas, un tânăr care este ales de către The Giver, singurul păstrător al emoţiilor umane, pentru a-i deveni discipol şi pentru a prelua de la el taina existenţei sentimentelor umane, în cazul în care întreaga comunitate ar avea nevoie de ele la un moment dat pentru a lua decizii pe care indivizii nu mai sunt capabili să le ia.

Acţiunea are loc într-o societate distopică şi ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsaţi fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceştia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoţie, fiind asemenea unor roboţi ale căror îndatoriri/meserii sunt prestabilite. Când un băiat de 12 ani este desemnat drept Receptor al Amintirilor (The Giver), descoperă că lucrurile nu sunt atât de frumoase şi de perfecte precum îşi imagina.Acţiunea are loc într-o societate distopică şi ternă a viitorului, în care oamenii au fost lăsaţi fără nici un fel de amintiri, astfel încât aceştia nu mai manifestă nici un fel de sentiment sau emoţie, fiind asemenea unor roboţi ale căror îndatoriri/meserii sunt prestabilite. Când un băiat de 12 ani este desemnat drept Receptor al Amintirilor (The Giver), descoperă că lucrurile nu sunt atât de frumoase şi de perfecte precum îşi imagina.

American Heist (2014) – Nota IMDb: 5.2/10
Movie10
American Heist
Gen film: Actiune | Crima | Drama
Scurta descriere:
James şi Frankie sunt doi fraţi adesea încercaţi de soartă. Sătul să trăiască împotriva legilor, James vrea să-şi schimbe viaţa alături de o iubită nouă şi cu un serviciu modest la un atelier mecanic. Frank revine în libertate după 10 ani de detenţie şi îi dă lui James viaţa peste cap. Incapabil să îşi găsească şi el un job, Frank îşi convinge fratele să jefuiască împreună o bancă şi să fugă cu banii. Ceea ce trebuia să fie o mică spargere, ajunge un total haos, cu o cohortă de oameni ai legii pe urmele lor şi mult sânge vărsat.

James este un tanar cu un trecut intunecat care incearca sa isi schimbe viata in bine. Cunoaste o fata frumoasa, reuseste sa se angajeze si viseaza sa isi deschida propria afacere. Intre timp, fratele sau mai mare, Frankie, este eliberat din inchisoare. Frankie, din cauza ca a fost in inchisoare atata vreme, nu reuseste sa isi gaseasca o slujba decenta. Ii propune lui James sa il ajute sa comita un jaf in New Orleans.

Sursa: cinemagia.ro | cinemarx.ro | imdb.com

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Recomandari Filme (partea 28)

Recomandari Filme (partea 28) n cele ce urmeaza o sa construim o noua continuare a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *