Home >> Inspiratie >> Portrete de copii imbatraniti: Cum ar arata copiii la batranete

Portrete de copii imbatraniti: Cum ar arata copiii la batranete

27295
cover

Portrete de copii imbatraniti: Cum ar arata copiii la batranete

Un artist in fotografie din Los Angeles, Scott Zachary, a fost solicitat de catre revista New York Times Magazine pentru un proiect in care acesta trebuie sa execute o serie de fotografii cu portrete relativ ciudate la prima vedere. Intitulat “What if Age Is Nothing but a Mind-Set?”, proiectul fotografic este despre procesul de imbatranire inversa, asa ca Scott a avut sarcina de a alege un grup de copii pe care sa ii fotografieze in ipostaze in care arata ca la varste de peste 70 de ani.

Sa stiti ca viata are un curs aproape simetric. De ce spun asta?
Ei bine, nu e asa ca la inceputul vietii nu poti merge, nu poti vorbi, nu poti manca sau nu poti face foarte multe lucruri sau activitati de unul singur, ba mai mult, te plangi toata ziua pentru ca nimeni nu te intelege? Dupa o vreme toate aceste lucruri incep sa fie lucruri normale pe care le treci cu succes in fiecare zi invatand mereu ceva nou acumuland experiente care pot fi de cele ma multe ori utile, dar viata trece si tu prin ea si te trezesti ca ai 80 de ani si te-ai intors de unde ai inceput. La acesta varsta incepi sa dezvolti acelasi comportament ca in copilarie: nu poti merge, nu poti manca sau face alte chestii singur iar dacă mai poti vorbi nu faci altceva decat sa te plangi de de aproape orice.


Scott si echipa lui au foloist, bineinteles, o serie de elemente de recuzita, machiaj si multe interventii digitale pentru a crea un efect de imbatranire cat mai credibil pe fetele foarte tinere ale copiilor selectati sa participe la interesantul proiect.

Rezultatul lucrarii realizate de Scott este unul remarcabil si foarte interesant, insa trebuie sa tinem minte ca cei mai multi dintre noi dorim sa aratam cat mai tineri in fotografii si nu mai batrani asa cum ne expune artistul nostru in proiectul “What if Age Is Nothing but a Mind-Set?”.

Bucurati-va de rezultatul final al fotogafului care a avut inspiratia de a captura asemnea imagini adorabile!
1
2
3


4
5
6
Puteti gasi mai multe detalii despre portofoliul sau online aici: sharpeonline.com/work

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

De ce sa alegem cadouri speciale pentru cei dragi

Cadourile au fost si sunt dintotdeauna un subiect dezbatut atat de barbati cat si de femei, insa atunci cand vine vorba de persoanele speciale din viata noastra depunem un efort mai mare in procesul de cautare si gasire a cadoului potrivit, iar acest lucru este satisfacator atunci cand cel care primeste

2 comments

  1. Interesantă viziune asupra vieţii,mai ales ideea că “viata trece si tu prin ea si te trezesti ca ai 80 de ani si te-ai intors de unde ai inceput”, ceea ce e cam adevărat, raportându-ne şi la faptul că trecem “prin viaţă” doar de dragul de a trece.

  2. Haha,interesant photoshoot, insa e de remarcat,copii sunt imbatraniti dupa “modelul” american ,ca sa zic asa, cel putin din punct de vedere al vestimentatiei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *