Home >> Cumparaturi Online >> Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

tocator

Philips sau despre cum gătitul tocmai a devenit mai ușor

Tocător de la Philips pentru un plus de ajutor în bucătărie
Soția mea muncește mult. Toate femeile din zilele noastre o fac. Aglomerația, oboseala, stresul de la muncă și timpul pierdut pe drumul către serviciu și înapoi au contribuit la o devalorizare a ideii de ”gospodină” în felul în care obișnuiau să fie mamele noastre. Pentru că este nevoie totuși să ne hrănim sănătos și cu feluri de mâncare cât mai gustoase, dar bune pentru organismul nostru, am luat hotărârea ca, treptat, să ne achiziționăm produse utile în bucătărie. Ca un fel de ajutoare, numai că electrice sau electronice. Zis și făcut! De unul în particular mă simt tare mândru pentru că eu l-am achiziționat pentru soția mea de pe site-ul oficial Philips. Este vorba despre unul dintre cele mai noi tocătoare de pe piață, foarte util și de un real ajutor în tocarea legumelor pentru mâncarea cea mai simplă, dar cea mai sănătoasă.

Tocătorul Philips OnionChef cu tehnologie ChopDrop

Pentru că folosește tehnologia ChopDrop, tocătorul face posibilă tăierea uniformă a cepei, dar și a legumelor sau chiar a cărnii. Este perfect pentru ceapă, dar şi legume, fructe, brânză, nuci şi multe altele. Mai mult, pentru că are un motor foarte puternic, poți tăia cu ușurință ingrediente tari. Tocătorul Philips OnionChef este echipat cu 2 viteze şi selectarea automată a vitezei, dar datorită motorului foarte puternic, soția mea mereu folosește viteza cea mai mică, pentru că astfel reușește să păstreze cel mai bine consistența dorită a ingredientelor pe care le folosește în bucătărie.

philips

Dietă? Tocătorul Philips OnionChef îți sare în ajutor

Revenind la femei, cu toții știm că ele sunt cele care sunt veșnic la dietă. Nici soția mea nu face excepție de la regulă. Pentru că își dorește să fie sănătoasă și, deci, să își păstreze silueta, folosește tocătorul zilnic. Fie că își prepară o salată pentru la pachet într-o clipită, fie că ajunge acasă pornită să prepare una dintre rețetele ei naturale, este mai mult decât încântată de existența acestui produs. Mai nou, a descoperit rețete de piureuri de fructe cu care își umple masa de seară. Și se simte foarte bine. Are un tonus bun, a pierdut în greutate și este plină de energie. Am început și eu să savurez câte o salată și un piure de fructe din când în când și trebuie să recunosc că sunt foarte gustoase.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

De ce sa iti cumperi frigider cu doua usi Beko?

Toți suntem puși în situația în care trebuie să schimbăm lucrurile vechi din casă. În ceea ce privește electrocasnicele, eu nu am decât o soluție – Beko. Și pentru că, așa cum am spus în repetate rânduri, sunt un comod și mi se pare atât de ușor să îți faci cumpărăturile on-line, încât nu fac altceva decât să

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *