Home >> Social Media >> Orange recompensează clienţii PrePay cu internet bonus

Orange recompensează clienţii PrePay cu internet bonus

f64.ro

Orange sărbătoreşte sosirea primăverii cu zeci de GB bonus şi beneficii pentru întreaga familie.

În perioada 15 martie – 30 aprilie, utilizatorii sunt recompensaţi cu 10 GB bonus pentru fiecare 1 euro credit consumat şi zile de comunicare nelimitată. Bonusul de internet primit în perioada ofertei poate fi consumat timp de 90 de zile de la activare iar zilele de comunicare nelimitată pot fi folosite în primele zile ale opţiunii active. Astfel, Orange oferă avantaje înzecite atât la activarea opţiunilor PrePay cât şi la consumul din credit.

Clienţii care reîncarcă cu o opţiune PrePay folosind aplicaţia My Orange se bucură de trafic de internet, convorbiri şi SMS-uri nelimitate, aceştia beneficiind de până la 10 zile de internet nelimitat pentru opţiunile activate în perioada campaniei.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii Orange PrePay se bucură de cea mai bună acoperire, internet de mare viteză 4G şi servicii adaptate nevoilor lor.

Comenteaza direct de pe contul tau de Facebook

Check Also

Orange se lauda cu cel mai rapid internet pe mobil din Romania

Statisticile prezentate de ANCOM au fost obtinute pe baza unor teste realizate de utilizatori pe site-ul de specialitate netograf.ro in functie de ofertele introduse de operatori in aplicatie. Tot in acest comunicat sunt anuntate si rezultatele conform carora Orange Romania are si ofera cele mai mari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *