Publicat: 27 ianuarie 2014

Un serial cu Matthew McConaughey si Woody Harrelson face senzatie in lume

s560x316_true-detectiveUn nou serial produs de postul HBO face senzatie printre telespectatorii din intreaga lume. „True Detective” este abia la al treilea episod, insa se vorbeste deja de urmatorul sezon al productiei.

Noul serial reprezinta o revenire a postului HBO la productiile politiste, dupa celebrul „The Wire”, incheiat in 2008, scrie inquisitr.com. „True Detective” a facut audiente uriase, telespectatroii urmarindu-l cu sufletul la gura inca de la lansarea din 12 ianuarie, in SUA.

Acesta chiar a atins un record de audienta pentru HBO in ultimii trei ani, pe toate platformele postului, inclusiv cele online. Acest lucru se datoreaza, fara indoiala, distributiei de exceptie. Printre actorii care apar in serial se numara Matthew McConaughey si Woody Harrelson.

Cel care a creat serialul este un fost profesor de literatura de la Universitatea din Chicago, Nic Pizzolato. El a renuntat la cariera universitara pentru a se dedica unor proiecte de televiziune. Fostul profesor a scris scenariul celor opt episoade din primul sezon al serialului. Postul HBO i-a propus deja lui Pizzolato un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Totusi, se pare ca urmatorul sezon nu va mai avea aceeasi distributie, actiunea urmand a se desfasura intr-un loc cu totul neobisnuit pentru o productie de televiziune, dupa cum a spus scenaristul.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul