Publicat: 26 ianuarie 2014

Ultimele vesti despre starea de sanatate a Marioarei Murarescu!

marioara-murarescu2Se afla internata de mai bine de opt luni, insa, in ciuda faptului faptului ca nu se simte foarte bine, starea de spirit a Marioarei Murarescu este din ce in ce mai buna. Vedeta TVR face progrese si spera sa ajunga acasa curand.

Vesti bune de la Marioara Murarescu. Realizatoarea emisiunii „Tezaur Folcloric”(TVR) se simte putin mai bine. Daca, la inceputul lunii decembrie, vedeta se simtea exrtrem de rau si nu mai facea fata tratamentelor dureroare si istovitoare, acum, Marioara este increzatoare ca in curand va ajunge acasa.

Vedeta TVR se lupta de cinci ani cu cancerul

In ultimele doua saptamani, indragita realizatoare a raspuns bine la perioada de recuperare, iar medicii sunt increzatori in sansele acesteia de vindecare. De altfel, si analizele Marioarei sunt din ce in ce mai bune, motiv pentru care este foarte posibil ca in curand, vedeta sa fie externata: „A avut niste sarbatori tare triste. Astazi se simtea bine, maine era la pamant. A avut multe momente de deznadejde, insa fiul si nora au ajutat-o si au fost in permanenta langa ea. Mai are si cateva prietene care nu au lasat-o singura. Acum e bine, increzatoare. Se mai simte rau, dar e mult mai bine decat luna trecuta. Viseaza si ea la clipa cand va ajunge acasa”, ne-a declarat un apropiat al Marioarei Murarescu.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul