Publicat: 29 ianuarie 2014

Traistariu ii da replica Luminitei Anghel

s560x316_mihai-traistariuMihai Traistariu a reactionat pe o retea de socializare, dupa ce Luminita Anghel a declarat ca nu se lauda cu piesele de la Eurovision, asa cum face artistul.

„N-o sa ma cert in veci cu Luminita pentru o remarca banala si, de altfel, un pic cam adevarata. Pentru simplu motiv ca femeia asta are o voce incredibil de buna, iar eu iubesc de-nebunesc vocile reale cu intindere si multa tehnica vocala etc”, a scris, marti, Mihai Traistariu pe Facebook.

Artistul a precizat ca daca in locul Luminitei Anghel era o tanara fara talent, ar fi raspuns unei provocari, dar ca acum nu este cazul. „Daca era vorba de vreo fufa care canta in chiloti… macar la un Maruta (emisiunea ‘La Maruta’, prezentata de Catalin Maruta – n.red.), tot ma duceam s-o pun un pic sa cante ‘I will always love you'”, a adaugat Traistariu.

Luminita Anghel l-a criticat pe Mihai Traistariu pentru faptul ca s-a laudat cu numarul mare de piese pentru Eurovision. „Detalii despre piese nu pot sa dau, pentru ca nu ma cheama Traistariu (Mihai Traistariu – n.red.) sa ma laud cu numar lor sau cu tarile de unde au fost trimise”, a declarat Luminita Anghel pentru Spynews.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul