Publicat: 17 ianuarie 2014

Teo Trandafir risca doi ani de inchisoare?

teo_trandafir_31Teo Trandafir ar putea avea grave probleme cu legea. Prezentatoarea TV risca sa fie condamnata la doi ani de puscarie pentru ca, in calitate de deputat PDL, nu a mentionat in declaratia de avere un imprumut de 84.000 de euro acordat propriei firme, informeaza Romania TV.

Totul i se trage de la afacerea cu faina care nu ingrasa in care s-a asociat cu Gabriela Man. In urma cu cativa ani, Teo a investit zecii de mii de euro intr-o firma care urma sa produca faina ce promitea minuni. Doar ca planul a esuat si vedeta TV nu s-a ales cu nimic de pe urma acestei afaceri, ci doar cu o gaura in buget, procese, iar acum nu ar fi exclusa chiar si o condamnare.
Pentru a-si recupera macar o parte din investitie, Teo a dat in judecata societatea comerciala la care detinea 50% din actiuni. Instanta i-a dat castig de cauza, iar firma a fost obligata sa ii returneze banii reprezentand „contravaloare imprumut”.

In timp ce judecatorii care au analizat documentele depuse la dosar au concluzionat ca Teo a fost creditoarea propriei firme, in actele depuse la Parlament de vedeta TV in perioada respectiva (2010-2012) nu este mentionat niciun imprumut.
In mod normal, in declaratia de avere ar fi trebuit sa apara imprumutul oferit societatii comerciale, insa atat in 2010, cat si in 2011 si 2012, deputatul PDL Teodora Virginia Trandafir a lasat goala rubrica „Plasamente, investitii directe si imprumuturi acordate, daca valoarea de piata insumata a tututuror acestora depaseste 5.000 de euro”, se mai precizeaza la Romania TV.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul