Publicat: 22 ianuarie 2014

Surpriza pentru fanii filmului Avatar: ce pune la cale James Cameron

s560x316_avatarCei care asteapta cu nerabdare a doua parte a filmului Avatar ar putea avea parte de o surpriza. Regizorul James Cameron pune la cale inca trei parti, spune actrita Zoe Saldana.

Cea care interpreteaza rolul lui Neytiri in acest film a spus ca va fi cu siguranta prezenta si in urmatoarea parte, scrie inquisitr.com. Ceea ce nu stiu admiratorii filmului regizat de celebrul James Cameron este ca a doua parte a productiei va fi inceputul unei trilogii.
Lansarea celei de-a doua parti e programata pentru decembrie 2016, urmatoarele urmand a fi vazute in 2017 si 2018. Cameron i-a laudat pe cei doi protagonisti din film, spunand despre Zoe Saldana ca a intrat foarte bine in pielea personajului ei.

Se pare ca partea a doua a filmului va fi o incursiune in viata fiintelor albastre din cultura Na’vi, de pe planeta Pandora. Detaliile au fost oferite chiar de James Cameron. Despre prima parte a filmului s-a spus ca ar fi fost o aluzie la politica agresiva a lui George Bush de a invada Irakul.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul