Publicat: 4 mai 2014

SULEYMAN MAGNIFICUL: Cine este romanca din celebrul serial

s560x316_tatiana-modEste un cunoscut model international, a aparut in videoclipul lui Smiley – Dream Girl si a avut deja cateva roluri importante, dar spera sa dea lovitura cu celebrul serial SULEYMAN MAGNIFICUL.

Tatiana Marinescu, s-a nascut la Targoviste, si-a inceput cariera in jurnalism la postul B1, dar a fost descoperita ca model si a lasat in urma presa. Are masuri perfecte – 91-61-91- a aparut in numeroase reclame pentru firme precum L’Oreal, Coca-Cola, Gilette, Blade, pe cele mai importante coperti ale revistelor de moda si frumusetea ei a fost asemanata cu cea a Angelinei Jolie. A defilat pe podiumuri de moda cunoscute, iar in urma cu cativa ani a refuzat 30.000 de dolari pentru ca i s-a parut ca ar fi fost implicata intr-un contract „dubios”.

Pe micile ecrane din Turcia a jucat roluri negative, dar care i-au adus aprecierea regizorilor si producatorilor de film. Astfel, ea a primit un rol in pelicula de succes „Suleyman Magnificul”, care se difuzeaza la Kanal D. Tatiana nu a dezvaluit prea multe despre rolul ei, dar spune ca a vorbeste foarte bine limba turca, locuind la Istambul de multi ani, relateaza realitatea.net. In plus, frumoasa romanca apare si in prezent pe micile ecrane turcesti intr-un rol dintr-un sitcom pentru tineri.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul