Publicat: 3 martie 2014

Sotul Paulei Seling, criza de nervi in culise la Eurovision

d4771e2691f0f19327fff838803d8b9d_44904100Incidente petrecute in culisele Eurovision-ului incep sa iasa la lumina si unele dintre acestea sunt socante.

De exemplu, sotul Paulei Seling a facut o adevarata criza de nervi in culisele show-ului. Surse aflate la fata locului, citate de wowbiz.ro, sustin ca acesta era foarte nervos si, dupa ce toti participantii si-au facut show-urile, sotul cantaretei s-a dus la ei si i-a luat la intrebari pe un ton arogant.

„V-ati votat? Sunteti multumiti acum ca nu s-a mai musamalizat votul?”, i-a intrebat acesta, facand aluzie la faptul ca, inainte de concurs, s-a vorbit mult ca Paula Seling si Ovi sunt deja castigatori, in timp ce altii nu au posibilitatea sa iasa invingatori, pentru ca nu sunt lasati sa butoneze telefoanele la infinit.

Sotul Paulei s-a linistit abia atunci cand sotia sa si Ovi au fost anuntati ca fiind castigatorii care vor reprezenta Romania la Eurovision: „Din acel moment ne-a lasat in pace, nu mai era suparat! Nu i-a inteles nimeni atitudinea, mai ales ca este un tip misto in general, insa nu se poate sa te comporti asa la un asemenea eveniment!”, a spus unul dintre concurenti, pentru wowbiz.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul