Publicat: 10 martie 2014

Shakira si Gerard Pique doresc sa isi mareasca familia

shakiraCelebra cantareata de origine columbiana Shakira a declarat recent ca e pregatita sa isi mareasca familia. Un copil, sau chiar mai multi, i-ar aduce artistei foarte multa fericire. Problema consta in timpul pe care ar trebui sa il aloce vietii de familie.

„Daca nu ar fi proiectele mele muzicale as fi fost insarcinata deja. Mi-ar placea la nebunie sau am opt sau noua copii cu Gerard (partenerul sau Gerard Pique – n.red.) – propria mea echipa de fotbal”, a declarat artista, intr-un interviu acordat revistei Latina, pe coperta careia va aparea in luna aprilie.

Shakira si Gerard Pique sunt parintii unui baietel, Milan, care aparent contribuie cu nesat la creativitatea mamei sale. „Inainte ma invarteam mult in jurul unei idei, dar de cand a aparul el nu mai asa de mult timp – Trebuie sa ma intorc repede acasa – asa ca m-a ajutat sa ma concentrez mai bine”, mai spune Shakira.

In ultima vreme s-au iscat controverse cu privire la colaborarea artistei cu Rihanna pentru hitul Can’t remember to forget you.

Astfel, un politician din Columbia a cerut interzicerea celui mai recent videoclip realizat de Rihanna si Shakira, in care cele doua artiste se misca cu senzualitate si pasiune pe ritmul piesei, motivand ca are un continut „imoral si indecent”. El i-a scris columbiencei, facand apel la „rolul sau de mama”.

Shakira s-a facut remarcata in Columbia nu doar pentru activitatea artistica, ci si pentru actele caritabile si pentru lupta pe care o duce pentru imbunatatirea situatiei copiilor afectati de saracie, fiind ambasadoare Unicef in aceasta tara.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul