Publicat: 5 ianuarie 2014

Scarlett Johansson s-a logodit cu un jurnalist

rs_560x415-130904140803-1024.2scarlett-johnasson-ring-Romain-Dauriac.ls.9413Scarlett Johansson este logodită cu ziaristul Romain Dauriac, conform revistei People. Logodna ar fi avut loc acum o lună, iar inelul de logodnă este o piesă clasică în stil Art Deco.

Săptămâna aceasta, Johansson, de 28 de ani, a fost văzută purtând inelul cu diamant în timp de se afla în Italia şi promova noul film SF în care joacă, Under the Skin, în cadrul Fesivalului de Film de la Veneţia.

Actriţa, în vârstă de 28 de ani, este împreună cu Romain Dauriac de zece luni, făcând publică relaţia în noiembrie 2012, atunci când cei doi au apărut împreună la premiera filmului Hitchcock.

Romain Dauriac este jurnalist francez. S-a logodit cu Scarlett acum circa o lună, titrează şi Just Jared. Dauriac este şi fostul redactor-şef al revistei franceze Clark, dedicată artei urbane, iar la ora actuală este directorul unei agenţii de creaţie, conform E! News. Cuplul a fost văzut în public de mai multe ori de-a lungul anului trecut.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul