Publicat: 9 decembrie 2013

Scandal fara precedent la Miss Univers!

miss-universVenezuela este tara care „fabrica” frumusete pe banda rulanta. Desi criza economica a lovit puternic aceasta tara, industria frumusetii prospera. Dovada stau cifrele: din ultimele sase concursuri Miss Univers, trei au fost castigate de Venezuela.

La competitia frumusetii din acest an, Maria Gabriela Isler a primit coroana ravnita de concurentele din intreaga lume. Tanara i-a impresionat pe membrii juriului cu frumusetea, trupul ei de invidiat, dar si inteligenta sa.

O conditie pentru participantele Miss Univers este aceea sa nu fi trecut niciodata pe la medicul estetician. Insa, potrivit unor fotografii publicate recent de presa de scandal, Maria Gabriela ar fi clienta fidela a saloanelor de chirurgie plastica.

„Atunci cand pleaca spre concursurile de frumusete, medicii esteticieni le masoara matematic fata, astfel incat proportia sa fie aproape de perfectiune, distanta dintre ochi si nas trebuie sa fie egala, la fel si pozita gurii, a pometilor si urechilor”, spune un stilist venezuelean despre acest caz controversat.

In fotografiile publicate de ziarele de scandal se noteaza o diferenta considerabila a fetei Gabrielei inainte si dupa participarea la Miss Univers.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul