Publicat: 12 decembrie 2013

Scandal de proportii in plin mall, intre Liviu Varciu si iubita lui

Liviu VarciuDesi in ultima perioada, Liviu Varciu a avut o viata amoroasa tumultoasa, se pare ca intr-un final vedeta a reusit sa-si gaseasca jumatatea, insa acesta o tine departe de lumea mondena. Dar faptul ca isi tine iubita „ascunsa”, nu inseamna ca-l impiedica pe crai sa faca o scena in public, asa cum s-a intamplat intr-un mall din Bucuresti.

Cei doi s-au certat chiar in vazul tuturor, iar iubita lui Varciu a inceput sa planga, chiar inainte ca acesta sa se faca nevazut. Initial, Varciu si noua sa iubita au mers impreuna la o sesiune de cumparaturi, insa totul s-a incheiat cu o cearta de proportii, in urma careia el si-a lasat iubita in magazin si a plecat.

In tot acest timp bruneta a facut cumparaturi alaturi de o prietena, pentru a-si reveni, iar la plecare era asteptata in parcare, de Varciu. In drum spre masina, aceasta a fost surprinsa de cei de la Cancan.ro, care au incercat sa obtina cateva declaratii. „Nu eram hotarati daca sa luam lenjerie de pat rosie sau alba. Asta a fost discutia”, a declarat iubita lui Varciu reporterilor Cancan.ro.

Varciu a fost intrebat ce planuri are de sarbatori si daca le va petrece impreuna cu noua lui iubita, insa raspunsul vedetei a fost unul evaziv. „O sa fim in familie, mergem la parinti… Ne bucuram…”, a spus Liviu pentru Cancan.ro.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul