Publicat: 9 ianuarie 2014

Sarah Jessica Parker inca spera la un al treilea film Sex and the City

Sarah Jessica Parker for Maria Valentina 2014-011Actriţa îşi doreşte ca acest lucru să se întâmple înainte de a îmbătrâni prea mult şi de a fi nevoită să poarte doar rochii largi

Deşi serialul a fost unul de succes, filmele Sex and the City nu s-au bucurat de aceeaşi popularitate, publicul şi criticii trimiţând filmul şi distribuţia sa în sfera producţiilor ce merită nominalizări la Zmeurele de Aur (primul film Sex and the City se poate lăuda însă cu un box-office notabil, ce a multiplicat de mai bine de şase ori bugetul de producţie). Iată însă că una din vedetele filmelor, actriţa Sarah Jessica Parker, nu exclude realizarea unei pelicule ce ar urma să încheie franciza.

Conform unui interviu recent acordat revistei InStyle, Parker menţionează că speră să joace şi în Sex and the City  3, însă nu atunci când va fi prea târziu: „O parte din mine crede în necesitarea aducerii pe marele ecran a încă unui capitol al filmului. Însă sincronizarea este un lucru important. Nu este un lucru pe care să îl aştept la nesfârşit. Nu vreau să fiu nevoită să port rochii Muumuu (haină tradiţională hawaiiană)”.

Actriţa a ţinut să menţioneze, de asemenea, că  face parte din acea generaţie a actorilor pentru care banii sau faima au contat mai puţin, singura preocupare fiind aceea de a deveni actori buni, apreciaţi. „Îmi doream să lucrez în teatru, să fiu în preajma acelor oameni a căror muncă o adoram. Nu am fost niciodată conştientă de capcane; nimeni nu vorbea despre celebritate”, a explicat Parker.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul