Publicat: 14 ianuarie 2014

Razvan Fodor, deranjat de avalansa de citate motivationale de pe Facebook

FodorRazvan Fodor recunoaste ca in privinta acestui subiect – al citatelor motivationale – este un profan. Insa ar vrea sa ii poata explica cineva de ce oamenii isi pun pe profilul de Facebook astfel de proverbe si zicatori.

„Ideea e: cine poate sa-mi explice si mie ce-i cu avalansa asta de citate motivationale si inspirationale de pe facebook? Nu mai pot sa deschid pagina ca sa primesc invitatii la jocuri, sa vad poze cu animalele preferate ale prietenilor, animatoarele de prin cluburi sau ce a mai gatit unul si altul, ca totul e inundat de citate din Buddha, Confucius, Dalai Lama si Osho. Da-o-ncolo! Parca traiesc intr-un ashram virtual, in care fiecare incearca sa para mai bun, mai luminat si sa ajunga imediat in Nirvana”, a scris Razvan Fodor pe blogul sau.

Argumentarea lui continua, iar solistul spune ca a observat ca acest gen de postari vin dupa cateva fotografii facute in club, de cele mai multe ori oamenii fiind cu o bautura alcoolica in mana. „Cu atat mai mult cu cat toate citatele alea de doua randuri, puse pe fundalul unui peisaj rascolitor, vin de cele mai multe ori la scurt timp dupa postarea a doua- trei poze facute prin cluburi, cu un pahar de whisky invelit in servetel in mana. Si daca ar fi vorba de un mesaj foarte istet la mijloc tot naspa ar arata pe o carpeta din aia electronica”, subliniaza Razvan Fodor.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul