Publicat: 10 ianuarie 2014

Paul Walker, înlocuit de starul lui Homeland, Rupert Friend, în Agent 47

217625l-640x400-b-b457252cFilmul era unul din proiectele ce urmau în agenda de lucru a starului seriei Fast and Furious

Unul din proiectele pe care Paul Walker, decedat prematur aproape de finalul anului trecut, nu a mai apucat să le facă este şi filmul de acţiune Agent 47. Pelicula este un reboot al lui Hitman, filmul din 2007 ce l-a avut în rol central pe Timothy Olyphant, şi în care va fi înlocuit, potrivit informaţiilor opţiune de TheWrap.com de la studiourile Fox, de către actorul Rupert Friend.

Friend este unul din starurile lui Homeland (are rolul agentului CIA Peter Quinn). Rolul faimosului asasin cu un cod de bara tatuat pe ceafă va fi o schimbare majoră în ceea ce priveşte filmografia lui Friend, care a jucat anterior în filme precum The Libertine, Pride and Prejudice, The Young Victoria sau The Boy in the Striped Pijamas.

La cârma lui Agent 47 va sta un apreciat regizor de reclame, Aleksander Bach, după un scenariu al lui Kyle Ward, Skip Woods şi Michael Finch. Woods a fost, de asemenea, autorul scenariului adaptării jocului video Hitman, ce avut încasări de 100 de milioane de dolari în toată lumea. Drepturile de distribuţie ale filmului au revenit celor de la 20th Century Fox.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul