Publicat: 15 decembrie 2013

Paul Walker a primit post-mortem centura neagra la Jiu-Jitsu brazilian

paul-walkerRicardo Franjinha Miller, antrenorul de Jiu-Jitsu Brazilian al lui Paul Walker, i-a conferit centura neagra post-mortem fostului actor.

Potrivit US Magazine, artistul frecventa cursurile Academiei Paragon de Jiu-Jitsu brazilian si kickbox din anul 2004. De atunci, intre Paul si antrenorul sau se legase o prietenie stransa.

„Era un om deschis si zambitor”, a povestit Miller. „Era simplu si fara pretentii. Chiar daca a venit la mine pentru a invata Jiu-Jitsu brazilian, legatura noastra a trecut dincolo de dinamica specifica elev-profesor. Am devenit rapid prieteni. M-a luat cu el in Ensenada, la filmarile pentru . Am calatorit impreuna la L.A. pentru a vedea UFC-ul (Ultimate Fighting Championship – cel mai mare campionat de arte martiale mixte, n. red). Recent, il insotisem pe Paul la Montreal, unde l-am ajutat cu una dintre scenele de lupta din filmul .”, a adaugat acesta.

Antrenorul a marturisit ca a fost uimit intotdeauna de perseverenta si ambitia de care actorul dadea dovada. Walker spusese chiar ca isi doreste sa devina ambasador Jiu-Jitsu si sa obtina centura neagra la acest sport.

„Mi-a spus „, si-a amintit Miller. „Acum, la scurt timp dupa moartea lui, vreau sa ii ofer lui Paul Walker centura neagra pe care si-a dorit-o foarte mult in timpul vietii”, a conchis antrenorul.

Paul Walker si un prieten al sau, Roger Rodas, au murit in 30 noiembrie in urma exploziei automobilului in care se aflau, dupa ce acesta s-a izbit violent de un stalp.

O slujba neoficiala in memoria actorului a fost organizata duminica in locul in care s-a produs accidentul. Prietenii si rudele celor doua victime s-au reunit in acelasi loc si pe 2 decembrie, pentru a le aduce un ultim omagiu.

Ramasitele pamantesti ale actorului Paul Walker vor fi incinerate in weekend, iar cenusa starului american va fi ingropata in cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Hollywood.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul