Publicat: 22 aprilie 2014

O noua despartire la Hollywood

uma_thurman_photoshoot_Frumoasa actrita Uma Thurman a rupt logodna cu partenerul Arpad Busson, om de afaceri cu care avea o relatie la distanta. Relatia pare sa se fi terminat chiar din cauza distantei. Impreuna din 2007, aceasta este a doua oara cand cei doi se despart.

Cei doi au incercat sa faca aceasta relatie sa mearga, insa intr-un final au decis sa rupa logodna, anunta The Sydney Morning Herald.

Uma Thurman si Arpad Busson urmau sa participe la o ceremonie pe data de 8 aprilie, insa actrita americana s-a prezentat singura si fara a purta inelul de logodna.

Cei doi au in general vieti separate – Uma traieste la New York, in timp ce Busson locuieste in Londra. Potrivit unei surse, distanta a fost cauza separarii lor.

Este a doua oara cand Uma Thurman si Arpad Busson anunta despartirea.

Actrita in varsta de 43 de ani a inceput sa se intalneasca cu omul de afaceri francez in 2007, iar in 2008 cei doi s-au logodit.

In 2009, vedeta din Kill Bill a declarat ca nu se grabeste sa faca nunta. Actrita a spus ca nu ar putea sa paraseasca niciodata orasul New York, pentru ca aici traieste tatal copiilor ei, Ethan Hawke.

In 2009, Uma Thurman i-a dat inapoi lui Busson inelul de logodna, insa cei doi s-au impacat si au reluat relatia in 2011. In 2012 s-au logodit din nou si au o fiica, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence (Luna) Thurman-Busson.

Ambii au copii din relatiile anterioare.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul