Publicat: 19 decembrie 2013

O noua despartire in showbiz! Ce cuplu celebru a rupt logodna

liz-hurley-shane-warneEa actrita si fotomodel, el jucator de crichet. Cei doi au rupt logodna pentru a doua oara in decurs de doar cateva luni.

Elizabeth Hurley (48) anunta in luna septembrie ca a rupt logodna cu Shane Warne, la doi ani dupa ce australianul o ceruse in casatorie. S-au impacat, insa acum se pare ca despartirea lor este definitiva.

„E foarte trist – ei au incercat sa faca relatia lor sa functioneze, insa exista prea multe probleme in calea lor. Elizabeth ia fiecare zi asa cum vine. Va ramane intotdeauna foarte atasata de Shane”, a declarat o sursa pentru revista HELLO!.

Zvonurile despre despartirea celor doua vedete au inceput sa apara dupa un mesaj pe care Shane Warne (44) l-a postat pe Twitter: „Trecutul ar trebui sa ramana trecut si sa ramana acolo. El distruge viitorul. Traieste-ti viata pentru lucrurile pe care ziua de maine are sa ti le ofere, nu pentru ceea ce s-a intamplat ieri”.

In septembrie, Liz Hurley s-a despartit pentru prima data de logodnicul ei, dupa ce a citit mai multe mesaje destul de intime primite de Shane de la o alta femeie.

Liz Hurley si Shane Warne s-au cunoscut in iulie 2010, in timpul unei curse de cai organizata in comitatul West Sussex.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul