Publicat: 6 decembrie 2013

Nicoleta Luciu, la un pas de depresie! „M-am ingrasat pentru ca mananc multa, multa paine! Nici nu am curaj sa ma urc pe cantar”

nicoleta-luciuNicoleta Luciu este disperata: s-a ingrasat si nu mai vrea sa se urce pe cantar! Bruneta a devaluit in ultima perioada de s-a ales cu cateva kilograme in plus.

„Anul asta Mos Nicolae nu mai aduce daruri, vine cu batoane de slabit, cu salate si poate pana la Craciun o sa reusesc sa dau ‘supraponderabilitatea’ jos”, a declarat ea la PRO TV. „Am inceput sa mananc paine, paine si iar paine. Calda, proaspata, crocanta, cu vinete, cu zacusca, cu de toate”, a spus Luciu.

Nicoleta marturiseste ca nu s-a mai cantarit in ultima perioada. „N-am curaj sa ma urc pe cantar, as albi. Vreti sa ma vedeti alba? Vreau sa ma bucur de sarbatori alaturi de copii si nu vreau sa ma cantaresc. Ma joc cu copiii, ca sa ard caloriile si sa fac talia frumoasa. Ii antrenez pe copii sa nu manance niciodata dulciuri. Ei oricum sunt super agitati, de parca noaptea stau la incarcat”, a mai declarat ea.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul