Publicat: 2 martie 2014

Mila Kunis si Ashton Kutcher s-au logodit

1360860144_mila-kunis-ashton-kutcher-lg„Ashton si Mila au discutat despre casatorie de ceva vreme”, declarase, inca din luna decembrie, pentru revista People, o sursa apropiata actorului.

Actorul Ashton Kutcher, care a divortat de Demi Moore in noiembrie 2013, s-a logodit cu actrita Mila Kunis, dupa o relatie de doi ani, conform site-ului E!News, citat de contactmusic.com.

Potrivit site-ului E!News, Ashton Kutcher si Mila Kunis, care s-au intalnit pe platoul de filmare a serialului „That ’70s Show”, s-au logodit, actrita fiind zarita, joi, cu un inel cu diamante pe inelarul mainii stangi, in timp ce se afla la cumparaturi.

Cei doi au inceput o relatie in 2012, aproape la un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.

„Ashton si Mila au discutat despre casatorie de ceva vreme”, declarase, inca din luna decembrie, pentru revista People, o sursa apropiata actorului. „Sunt incredibil de fericiti impreuna”, a mai spus un prieten apropiat al lui Kutcher pentru E!News.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul