Publicat: 12 decembrie 2013

Madonna s-a despartit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat

Madonna-Brahim-ZaibatProblemele in cuplu au aparut dupa ce Brahim a acceptat sa lucreze pentru versiunea franceza a emisiunii „Dansez pentru tine”.

Cei doi au fost vazuti din ce in ce mai rar impreuna, au stat mai mult timp departe unul de altul si intre timp a mai aparut un motiv serios: tanarul dansator s-a apropiat de partenera lui din emisiune Katrina Patchett.

Brahim care este cu 30 de ani mai tanar decat Madonna este vazut mereu in preajma colegei sale, cei doi par sa se simta bine impreuna, iar ea are toate sansele sa il cuceresca pe Brahim din moment ce e considerata „versiunea mai tanara a Madonnei”. Cei doi se vad des si in afara show-ului la care lucreaza, iar recent Brahim a invitat-o pe Katrina intr-o calatorie la New York.

Madonnei a fost deranjata de la bun inceput de faptul ca iubitul ei a acceptat oferta producatorilor francezi, fiind de parere ca show-ul e unul prea „ieftin” si in plus i-ar tine separt mult timp. Dar nici diva nu a stat degeaba. Recent Madonna a reluat legatura cu fostul sau sot, actorul Sean Penn, alaturi de care s-a implicat in cateva proiecte caritabile si alaturi de care a fost in Haiti pentru a ajuta victimele cutremurului din 2010.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul