Publicat: 7 aprilie 2014

Liviu Virciu, logodit cu Ilinca Vandici?

5634110In urma cu cateva zile, Virciu declara ca este indragostit de Ilinca Vandici, iar acum acesta a anuntat pe pagina oficiala de Facebook ca s-a logodit! Acesta si-a schimbat starea civila de la „singur” la „logodit”, anunta cei de la Libertatea.

Felicitarile si urarile de bine au inceput sa curga, motiv pentru care Liviu, parca speriat de atata atentie, a devenit in foarte scurt timp mai putin logodit si mai mult „Implicat intr-o relatie”.

Asta nu inseamna ca urarile de bine si felicitarile din partea fanilor au incetat sa curga, toti cei care i-au scris pe pagina de profil fiind de acord ca Ilinca este femeia potrivita pentru el.

Pe 2 aprilie, Liviu Varciu facea, in direct la Kanal D, o marturisire: „O iubesc pe Ilinca Vandici”. Roscata, aflata in platou, a ras initial, dar, cand a vazut ca declaratia continua, iar Varciu, pe care ea il cunoaste de aproape 9 ani, nu da semne ca ar glumi, a ramas muta de uimire. Dar si flatata.

În ciuda grimaselor Adelinei Pestritu, pe care le-a ignorat sau carora le-a raspuns cu sageti ironice, Ilinca a parut tot timpul relaxata cu noua situatie de iubita a lui Liviu Varciu.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul