Publicat: 21 ianuarie 2014

Kelly Clarkson se pregateste sa devina mama pentru prima oara

kelly clarkson picDupa intense speculatii din partea fanilor, cantareata a confirmat luni pe Twitter sexul copilului pe care urmeaza sa-l aiba cu sotul ei, Brandon Blackstock.  „Tocmai am aflat oficial ca o sa avem o fetita! Doar o fata putea crea atatea probleme cu greturi matinale, ha!”, a scris cantareata pe reteaua de socializare.

Twitter a fost, de altfel, platforma pe care a ales-o Kelly si pentru a anunta ca este insarcinta. Pe 19 noiembrie, vedeta a scris „Sunt insarcinata!!! Brandon si cu mine suntem atat de fericiti! Cel mai frumos cadou de Craciun din lume”.

Kelly a inceput relatia cu actualul ei sot in februarie anul trecut. Intr-un interviu acordat in mai 2012 publicatei „Daily Mail”, cantareata a explicat cum s-au cunoscut cei doi „Brandon e fiul managerului meu. Il stiu de 6 ani, dar pana nu demult a fost casatorit. Apoi, brusc, l-am intalnit la Super Bowl si era singur”.

Cantareata, in varsta de 31 de ani si Brandon, in varsta de 36 de ani, s-au casatorit pe 20 octombrie anul trecut, in Tennessee.

Fetita va fi primul copil pentru Kelly si cel de-al treilea pentru sotul ei, care mai are o fiica de 11 ani, pe nume Savannah si un fiu de 7 ani, pe nume Seth, dintr-o casnicie anterioara.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul