Publicat: 14 februarie 2014

Kate Middleton este insarcinata si stie ce va naste!

Duke and Duchess of Cambridge 1st wedding anniversaryRevista The Globe arunca bomba: Kate Middleton este insarcinata si stie ce va naste!

Ducesa de Cambridge se bucura din plin de viata de familia. Aceasta adora sa fie mama incat a hotarat ca este timpul pentru un nou bebelus regal – de data aceasta o fetita. Potrivit sursei mai sus citate, Kate este din nou insarcinata!

„Este insarcinata in 14 saptamani, dar Kate i-a spus deja lui William ca va avea o fetita. I-a explicat ca are stari complet diferite de cele avute in timpul primei sarcini, cand a fost internata din cauza greturilor care au chinuit-o saptamani la rand.” – a declarat un prieten apropiat al cuplului.
Se pare ca William a ales deja numele bebelusului. Acesta si-a dorit intotdeauna sa aiba o fetita pentru a o numi precum mama sa, Printesa Diana:

„A spus mereu ca, daca va avea o fetita o va numi dupa mama sa, Printesa Diana. Regina Elisabeta si-a dat deja binecuvantarea, stie cat de mult inseamna asta pentru William.” -a adaugat sursa, informeaza Click.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul