Publicat: 28 februarie 2014

Jojo si Liviu Varciu, la un pas de casatorie!

61444032Astazi, povestea lor de dragoste este de notorietate, insa, putini sunt cei care stiu ca Liviu si Jojo au fost la un pas de casatorie.

Cei doi isi alesesera nasii si chiar au avut ocazia sa faca un fel de repetitie imbracati in haine de mire si mireasa.

Ieri, Liviu Varciu a scos la lumina si a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu efect de dinamita. In imagine, Liviu apare pe un podium de prezentare, cu camasa descheiata, iar in stanga sa se afla Jojo, imbracata in mireasa.

Ceva insa nu a mers si s-a rupt, iar iubaretii nu au mai ajuns niciodata la altar. Chestionat de reporterii WOWbiz.ro in privinta acestei fotografii, in care vedeta Kanal D apare pe podiumul de moda, imbracat in costum de mire si avand-o alaturi pe Jojo, iubita sa de atunci, Varciu si-a calcat pe inima si a spus povestea din spatele imaginii document.

„Fotografia mi-a fost trimisa astazi de catre un prieten foarte bun care a vrut sa imi faca o surpriza. Si a reusit! E prima oara cand o vad. Nu stiam de existenta ei si am fost placut impresionat sa imi amintesc de perioada respectiva. Eram la o prezentare de moda, la Rita Muresan. Eu eram ginerica si ea (n.r. Jojo) mireasa. Eram cuplu pe scena, dar si in viata reala. Tin minte ca ne certasem un pic, dar ne-am impacat dupa”, a declarat Liviu Varciu.

„Brenciu trebuia sa fie nasul nostru si Rita nasa. Asta daca ajungeam sa ne casatorim. Rita si Brenciu nu erau impreuna. Dar asa au spus ei, ca ne cununa si ne nasesc. Ptiiii, ce vremuri!”, a adaugat Liviu Varciu.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul