Publicat: 24 ianuarie 2014

Johnny Depp și Amber Heard, logodiți?

340328l-640x400-b-2ad02152Inelul de logodnă afișat de actriță a pus pe jar tabloidele. Depp pare hotărât să se îndrepte spre altar cu Amber, cu 23 de ani mai tânără

Actorii Johnny Depp și Amber Heard par gata să facă pasul final în oficializarea relației lor, începută în 2011 pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary. Inelul de logodnă afișat de actrița în urmă cu două zile a transmis presei mesajul dorit. Se pare că cererea lui Depp (50 de ani), făcută anul trecut în preajma Crăciunului a primit în final un răspuns pozitiv, iar Amber (27 de ani) este acum logodnica unuia dintre cei mai doriți actori de la Hollywood.

Conform publicației britanice Daily Mail, cei doi nu au confirmat știrea, iar în vreme ce o sursă a publicației susține că inelul reprezintă  ”doar o promisiune făcută de Johnny lui Amber”, un apropiat al cuplului a declarat pentru Us Weekly că inelul afișat de Amber chiar este unul de logodnă, pe care a început să îl poarte abia în momentul în care a hotărât să spună  ”da” cererii formulate în decembrie de noul său partener.

Johnny Depp fost iubitul lui Sherilyn Fenn și al Winonei Ryder, dar și al lui Kate Moss și Vanessa Paradis, aceasta din urmă fiindu-i chiar parteneră de cursă lungă, mama celor doi copii ai săi, Amber-Rose, de 14 ani și Jack, 11 ani. La scurtă vreme după ce a anunțat despărțirea de Vanessa Paradis, în iunie 2012, Depp a fost văzut oriunde călătorea împreună cu Amber. S-au afișat împreună și la evenimentele mondene, cel mai recent fiind văzuți la gala premiilor Globul de Aur din 12 ianuarie.

În vreme ce Depp  are la activ o căsnicie (a fost căsătorit cu Lori Anne Allison din 1983 până în 1985) și mai multe iubite celebre, Amber nici nu a mai pășit spre altar, dar nici nu se poate lăuda cu relații mediatizate. A atras însă atenția presei în momentul în care a declarat să este bisexuală și că a avut o relație de patru ani cu fotografa Tasya van Ree.

Depp și Heard vor apărea din nou împreună pe marele ecran în London Fields, un thriller polițist ce are la bază romanul din 1989 cu același nume al lui Martin Amis. Depp are un rol scurt în film, din a cărui distribuție mai fac parte Billy Bob Thornton și Jim Sturgess.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul