Publicat: 5 martie 2014

Jennifer Lawrence si Leonardo DiCaprio, cei mai frumosi actori de la gala Oscar 2014

3903_1368105769Jennifer Lawrence, nominalizata la premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din „Teapa in stil american/ American Hustle”, a fost desemnata, in urma unui sondaj, cea mai frumoasa actrita de la gala trofeelor Academiei de film americane.

Leonardo DiCaprio, nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street”, a fost ales cel mai frumos actor de la gala trofeelor Academiei de film americane, potrivit femalefirst.co.uk.

Jennifer Lawrence, in varsta de 23 de ani, a fost aleasa cea mai frumoasa actrita de la gala Oscar, cu 64% din voturi, fiind urmata, la mare distanta de Amy Adams (17,7%), Sandra Bullock (6,5), Cate Blanchett si Lupita Nyong’o, la egalitate (4,8%), si Julia Roberts (1,7%).

Leonardo DiCaprio a ocupat primul loc in acest sondaj, cu 40,1% din voturi, urmat indeaproape de Bradley Cooper (33,9%), Michael Fassbender (7,3%), Matthew McConaughey (6,8%) si Jared Leto (5,7%). Castigatorii au fost alesi in urma unui sondaj online efectuat de site-ul Escentual.com, in randul a 1.100 de barbati si femei.

La gala premiilor Oscar de duminica, trofeul pentru cea mai buna actrita in rol secundar i-a revenit Lupitei Nyong’o („12 ani de sclavie”, de Steve McQueen), iar Oscarul pentru cel mai bun actor in rol secundar a fost castigat de Jared Leto („Dallas Buyer’s Club”, de Jean-Marc Vallee).

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul