Publicat: 22 ianuarie 2014

Iulia si Mihai Albu, despartire definitiva: „Fiecare are dreptul sa-si refaca viata”

518-1361829860Iulia si Mihai Albu au divortat anul trecut, dupa 8 ani de casnicie. In tot acest timp, cei doi fosti soti au ramas in relatii bune si chiar au incercat sa se impace.

Cand deja circulau zvonuri despre o a doua nunta, Iulia a tinut sa precizeze, mai clar ca niciodata, ca despartirea lor e definitiva si nu mai exista sanse de impacare.
Relatia nu a functionat, in ciuda eforturilor celor doi soti de a face lucrurile sa mearga, din nou, intre ei, de dragul celor 8 ani de casnicie, dar mai ales, de dragul Mikaelei, fetita lor de 4 ani.

Conform wowbiz.ro, Iulia i-a spus „adio” lui Mihai in urma cu doua saptamani, cand amandoi au realizat ca le este mai bine separat.

Fashion editorul a explicat care este acum relatia ei cu fostul sot: „Mihai este omul alaturi de care am petrecut mai bine de 9 ani din viata si este tatal micutei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viata noastra. Noi am divortat in urma cu aproape un an, motiv pentru care consider ca fiecare are dreptul, in acest moment, sa-si refaca viata. Este un om pe care l-am iubit foarte mult si pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca ratiunile ce stau la baza separarii noastre, atat legale, cat si in fapt, sa ramana doar intre noi. Nu am vorbit nici dupa divort si nu o voi face nici acum, viata mea nu este un circ mediatic. Intotdeauna intr-o relatie sunt doi oameni, iar atunci cand la mijloc exista copii, esecul unuia este de fapt esecul amandurora”, a spus Iulia pentru wowbiz.ro

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul