Publicat: 15 decembrie 2013

Incident suspect la o petrecere organizata de Justin Bieber

jbieberO tanara in varsta de 20 de ani a fost gasita inconstienta la una dintre petrecerile extravagante organizate de cantaretul canadian Justin Bieber in locuinta sa din Los Angeles.

Stilul de viata al lui Justin Bieber nu a trecut neobservat in ultimele luni, acesta organizand petreceri extravagante in locuinta sa din Calabasas, Los Angeles, insa cea mai recenta seara de distractie s-a terminat in circumstante suspecte.

Sambata dimineata, o femeie a fost gasita in stare de inconstienta. Potrivit tmz.com, o femeie in varsta de 20 de ani a fost gasita lesinata in jurul orei 3.00 si o ambulanta a fost chemata la locuinta actorului, insa, 15 minute mai tarziu, a fost anulat apelul, noteaza mediafax.ro.

Tmz.com a scris ca tanara petrecareata si-a recapatat cunostinta si, cand i s-a spus ca o ambulanta este pe drum, a insistat ca aceasta sa nu mai vina.

Consumul de alcool ar fi reprezentat factorul care a dus la lesinul fetei, se arata in sursa citata. „Nu a fost nicio problema, un apel (la ambulanta, n.r.) a fost facut din precautie, dar fetei i s-au dat lichide si mancare, si-a revenit si a mers acasa”, a spus un apropiat al lui Justin Bieber pentru Hollywoodlife.com.

Petrecerile organizate de Justin Bieber sunt putin neobisnuite, acesta ii pune pe oaspetii sai sa semneze un document prin care li se interzice sa faca publice fotografii, filmulete si informatii despre eveniment. Daca cineva incalca aceste reguli, este obligat sa plateasca daune de 3 milioane de dolari.

La o petrecere pe care Justin Bieber a organizat-o pe 15 noiembrie, politia a fost chemata de trei ori, intrucat zgomotul era mult prea mare pentru vecinii cantaretului.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul