Publicat: 12 decembrie 2013

Ilinca Vandici, parasita de Ciprian Marica pentru fosta iubita?

Ilinca-Vandici--parasita-de-Ciprian-MaricaCiprian Marica si Ilinca Vandici au format la un moment dat unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

Chiar daca relatia lor a trecut si prin momente de impas, din cauza ca fotbalistul mai calca stramb, cei doi au fost impreuna trei ani. In 2011 s-au despartit, insa nu au putut sta prea mult timp departe unul de altul, asa ca la inceputul acestui an s-au impacat… insa nu s-au mai afisat impreuna, pastrand discretia, ascuzandu-si practic relatia.

Probabil cei doi au dorit sa evite un alt moment penibil, pentru ca nu sunt inca siguri ca isi doresc sa ramana impreuna. Cel mai nehotarat in toata povestea este Marica. Surse apropiate fotbalistului sustin ca Marica o bombardeaza zilnic pe fosta sa iubita, Laura Teodoru, cu SMS-uri si emailuri de dragoste, dar in acelasi timp, oficial, este inca iubitul Ilincai Vandici.

Stirista de la Digi 24 nu poate ignora mesajele primite de la Ciprian, insa stie in acelasi timp ca ii este greu sa renunte la Ilinca, desi el i-ar fi spus Laurei ca Vandici e cea care nu il lasa in pace. „Esti iubirea mea, dar nu pot scapa de Ilinca”, i-ar fi scris Marica intr-un SMS, fostei sale iubite.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul