Publicat: 20 martie 2014

George Clooney, indragostit

George-Clooney-y-Amal-Alamuddi_54392950606_54028874188_960_639George Clooney si Amal Alamuddin, o avocata celebra, par sa fie nedespartit de ceva vreme. Surprinsi impreuna inca din toamna anului trecut, cei doi se afisau in public cu eticheta de simpli prieteni. Recent, insa, lucrurile au luat o alta intorsatura.

In iarna, Clooney (52 ani) si Alamuddin (36 ani) s-au afisat impreuna la Casa Alba, pentru a prezenta presedintelui Barack Obama ultimul film al actorului, „Monuments Men”. Cei doi au asigurat ca sunt doar prieteni, insa „erau efectiv lipiti unul de altul”, a asigurat un martor, potrivit Grazia.fr.

Insa iata ca recent a iesit la iveala adevarata natura a relatie dintre George si Amal, revista People publicand fotografii cu acestia dintr-o „vacanta de indragostiti”. Cuplul si-a inceput sejurul in Insulele Seychelles, continuand apoi cu o escapada in Africa.

Va dura relatia de data aceasta? Apropiatii actorului spar a fi optimisti: „George a gasit in Amal pe cineva de nivelul sau. Este o avocata stralucita, care nu doreste sa faca cariera in showbiz”. Potrivit Daily Mail, Amal Alamuddin este specialista in drept international, reprezentandu-l pe Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, intr-unul dintre procesele sale.

George Clooney s-a despartit de actrita si fosta sportiva Stacy Keibler in vara anului trecut. Apropiatii au dezvaluit ca actorul, nedorind sa se casatoreasca, a considerat ca este onest sa-i redea lui Stacy libertatea pentru a-si intemeia familia ce si-o dorea. Si iata ca fosta sa iubita nu a stat pe ganduri in aceasta privinta, casatorindu-se recent cu Jared Probe, un om de afaceri, potrivit Daily Mail.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul