Publicat: 12 decembrie 2013

Fanii „Fast & Furious” au primit inca o veste proasta

vin-diesel-paul-walker-fast-furious-7Compania Universal a oprit productia peliculei „Fast and Furious 7”, in conditiile in care studioul se straduieste sa decida cum sa continue filmul dupa moartea actorului Paul Walker.

Un reprezentant al Universal a anuntat, miercuri: „In acest moment, noi, toti la Universal, ne ocupam sa oferim sprijin familiei imediate a lui Paul si familiei noastre extinse, personalul si producatorii ‘Fast & Furious’. In acest moment simtim ca este responsabilitatea noastra sa inchidem productia filmului ‘Fast & Furious 7’ pentru o perioada de timp, pentru a putea evalua toate optiunile disponibile in acest moment pentru a merge mai departe cu aceasta franciza”, informeaza Variety.

„Suntem decisi sa tinem la curent fanii ‘Fast & Furious’ si vom oferi informatii suplimentare la momentul potrivit. Pana atunci, stim ca sunt alaturi de noi cand il plangem pe dragul nostru prieten Paul Walker”, se incheie comunicatul.

Walker, in varsta de 40 de ani, pasager intr-o masina Porsche GT, a murit in urma unui accident rutier produs in data de 2 decembrie. Soferul, prietenul sau Roger Rodas, a murit si el. Starul din Fast&Furious a murit in urma traumelor si arsurilor, iar soferul, Roger Rodas, in varsta de 38 de ani, in urma multiplelor traumatisme, arata primele concluzii ale autopsiei.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul