Publicat: 19 martie 2014

Elena Udrea a slabit spectaculos cu dieta bazata pe grupa de sange

676792Elena Udrea a recunoscut ca isi dorea de mult timp sa piarda cateva kilograme, insa stilul de viata agitat si aglomerat nu ii permitea acest lucru. „Calatoream foarte mult, dormeam in masina noptile, mancam in benzinarii, nu aveam timp sa am o viata sanatoasa, nu mai faceam miscare. Acum mananc sanatos, am preocupari mai sanatoase, azi dimineata am alergat o ora pe plaja”, a declarat Udrea.

Politiciana a vorbit si despre dieta bazata pe grupa de sange cu care a reusit sa piarda in greutate: „Am tinut o dieta bazata pe grupa de sange. Am mancat alimentele care sunt sanatoase pentru grupa mea de sange si am facut mult sport. Am trei mese pe zi si doua gustari, mananc o data la trei ore si am mereu ceva verde pe masa si nu mananc dupa ora sase seara”, a explicat deputatul PDL.

Elena Udrea a mai povestit ca are aceleasi haine de ani de zile si ca acel costum de baie cu care a aparut in fotografii are snururi si a putut sa-l poarte si cand avea cateva kilograme in plus si acum. „Am aceleasi haine pe care le aveam si acum un an, doi, trei, patru, cinci. Chiar ma intreba cineva de ce costumul de baie cu care am aparut in fotografii si am spus: nu am niciun costum de baie pe marimea mea de acum si acesta era singurul care se regla din snururi, deci am putut sa-l fac mai mic. Este un costum de baie care mergea si cand aveam cateva kilograme in plus si a mers si de data asta. Deci, nu am schimbat nimic. Am aceleasi haine de ani de zile”, a mai adaugat ea.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul