Publicat: 10 decembrie 2013

Daniela Crudu s-a trezit cu politia la usa

Daniela CruduDaniela Crudu (24 de ani) vrea sa-i dovedeasca iubitului ei, Mihai Costea, zis Nila, ca s-a facut gospodina. Iar Sarbatorile de Iarna sunt un bun prilej de a-i demonstra fotbalistului ca, de dragul lui, s-a transformat peste noapte din fata de cluburi in fata de casa. Numai ca, zilele trecute, vecinii ei de bloc, pesemne cu gusturi muzicale mai rafinate, i-au batut la usa cu putere, suparati ca Daniela a vrut sa-i converteasca la manele.

Cine isi imagina ca Daniela, care era o prezenta permanenta a cluburilor de noapte, iar intr-o vreme chiar si-a castigat banii de buzunar din dansuri pe mese la bustul gol, va imbratisa, la nici 25 de ani, cariera de gospodina.

Atat de mult il iubeste pe Nila al ei, incat nici o schimbare nu i se pare grea sau imposibila, iar fotbalistul, mandru ca iubita lui a schimbat macazul, chiar i-a promis ca la anul o va duce la altar.

Ca orice roman, si Daniela respecta obiceiul de a intoarce casa pe dos, pentru traditionala curatenie generala. N-a dorit sa-si angajeze o menajera, asa ca s-a pus pe treaba.

Mare iubitoare de muzica, ea s-a gandit ca n-ar fi rau sa se energizeze putin, dar nu cu vreun coniac, ca pe vremurile cand era de capul ei, ci cu o “portie” buna de manele.

Decizia i-a pus vecinii in cap, care, deranjati de zgomotul asurzitor, i-au batut in tevi si la usa, ba chiar au chemat Politia sa o linisteasca pe zvapaiata vedeta.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul