Publicat: 5 decembrie 2013

Cum isi mentine Nicoleta Luciu tineretea

Nicoleta_LuciuSatisfacuta de lucrarea lui Abu Kasem la nivelul bustului, Nicoleta Luciu (33 de ani) a prins drag de vestitul chirurg estetician, pe care il viziteaza saptamanal. Nu doar din curtoazie, ci si pentru a face o serie de tratamente care o ajuta sa-si mentina pielea ferma si vesnic tanara.

Dupa ce a devenit mama de tripleti, Nicoleta Luciu si-a dorit ca sanii ei sa fie la fel de fermi ca inainte de sarcina. Asa ca, la inceputul anului trecut, a apelat la chirurgul estetician Abu Kasem, care i-a indeplinit pe loc dorinta, noteaza unica.ro.

Multumita din cale afara de rezultat, Nicoleta a devenit clienta fidela a esteticianului, fiind vazuta frecvent in cabinetul acestuia, pentru tratamente de intretinere a tegumentului facial. A fetei, mai pe romaneste. In acest sens, doctorul Kasem ii face Nicoletei tratamente cu laser (pentru tonifiere) si injectii cu aminoacizi (pentru regenerare faciala). Aminoacizii au special rolul de a repara si reinnoi tesuturile, rezultand un ten luminos.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul