Publicat: 15 decembrie 2013

Cum a reusit sa slabeasca Christina Aguilera

Christina AguileraChristina Aguilera, care se ingrasase foarte mult in ultimii ani, a aparut recent cu o noua tinuta zvelta, dupa ce a reusit sa slabeasca aproximativ 14 kilograme prin metoda sedintelor Reiki, conform unui material publicat de National Enquirer.

Reiki este o metoda japoneza holista, care vindeca trupul, mintea si spiritul, punand ordine in emotii, conform unei surse din anturajul solistei, citata de publicatia britanica. In afara acestei metode, Christina Aguilera a recurs si la o dieta saraca in carbohidrati si a facut si exercitii de yoga, scrie Agerpres.

„Dar metoda Reiki este cea care a ajutat-o sa-si puna ordine in ganduri si i-a oferit disciplina necesara pentru a manca sanatos si a putea sa piarda in greutate. Christina urmeaza sedinte Reiki de trei ori pe saptamana”, a precizat sursa citata.

Vedeta in varsta de 32 de ani a precizat ca se simte „proaspata” din nou, dupa ce a pierdut in greutate si ca metodele Reiki o ajuta sa-si gaseasca linistea interioara, i-a pus ordine in viata si-i ofera posibilitatea de a-si petrece mai mult timp cu baiatul sau de 5 ani, Max.

„In sfarsit am putut sa fac o pauza si sa-mi petrec mai mult timp cu baiatul meu… am putut sa respir si sa dispun de timp in afara carierei pentru a-mi face ordine in viata si pentru a reveni din nou proaspata”, a sustinut ea.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul