Publicat: 17 decembrie 2013

Cum a ajuns cea mai sexy stirista de sport din Romania in bratele unui… puscarias!

Corina Caragea

Corina Caragea

Corina Caragea se pregateste de Craciun. Pana cand Mosul ii va face mult asteptata vizita, seducatoarea prezentatoare a stirilor sportive de la PRO TV a pus-o de o petrecere, la care a participat si un… puscarias.

Sa nu va imaginati insa ca este vorba despre un puscarias evadat din vreun penitenciar din Romania. Corina s-a pozat in bratele colegului ei, Cosmin Mihaita.

Reporterul postului de televiziune Sport.RO a participat si el la petrecere si si-a surprins colegii, venind deghizat, ati ghicit, intr-un puscarias.

De la “Surprize, Surprize” la PRO TV

Inca de mic copil, Corina Caragea si-a dorit o cariera in televiziune si visul i s-a indeplinit mai tarziu. A aparut pentru prima data pe micile ecrane in anul 2003, ca dansatoare in grupul de balet al emisiunii “Surprize Surprize”, dupa care a inceput sa lucreze ca prezentatoare de stiri sportive.

In prezent, Corina este angajata la PRO TV, fiind una dintre cele mai de succes – dar si cea mai sexy – prezentatoare TV din Romania. Sex-appealul ei nu a fost trecut cu vederea de revistele dedicate barbatilor. Focoasa bruneta a realizat un faimos pictorial pentru FHM si a primit o oferta de a poza si in Playboy, insa a refuzat propunera iepurasului cu papion.

Sursa: CANCAN

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul