Publicat: 8 ianuarie 2014

Cantareata Gwen Stefani a lansat o noua colectie vestimentara

gwen_stefani_09421400Noua colecţie a cântăreţei Gwen Stefani, care a cunoscut succesul în modă cu colecţiile L.A.M.B. şi Harajuku Lovers, este formată din 18 piese realizate din tencel şi denim.

Gwen a lansat noua colecţie în parteneriat cu Michael Glasser, un fost lord al drogurilor devenit designer de vestimentaţie din denim, care acum încearcă să creeze haine şi din alte materiale. Preţurile pieselor fabricate în Los Angeles variază între 80 şi 130 de dolari, iar colecţia va ajunge în magazine în primăvară. Glasser estimează încasări cuprinse între 5 şi 8 milioane de dolari din vânzări anul acesta.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără „Just a Girl” şi „Don’t Speak”.

Cântăreaţa s-a căsătorit cu muzicianul britanic Gavin Rossdale în 2002 şi au împreună doi copii: Kingston James McGregor Rossdale, născut în 2006, şi Zuma Nesta Rock Rossdale, născut în 2008. În prezent, Gwen Stefani aşteaptă al treilea copil.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul