Publicat: 9 martie 2014

Bob Dylan va concerta din nou in Romania

bobdylan020712w000100Bob Dylan ajunge in Romania in data de 25 iunie, pentru un concert exclusiv, care va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti. Acesta este al doilea concert al artistului in tara noastra si primul spectacol pe care acesta il va sustine pe scena Salii Palatului.

Bob Dylan este unul dintre cele mai influente personaje ale secolului 20, fiind un simbol al inovatiei in muzica si cultura, primul artist care a imbinat muzica populara cu ambitiile intelectuale. Cel dintai bard rock’n’roll, influenta lui Dylan a format o intreaga generatie si a dat un nou sens muzicii folk si rock.

Dylan a castigat nenumarate distinctii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar si un Glob de Aur. A fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame, in anul 2000 a primit Polar Music Prize, iar in 2012 presedintele american Barack Obama i-a decernat Medalia Prezidentiala pentru Libertate (Presidential Medal of Freedom).

Actualul turneu mondial, numit si Never Ending Tour il aduce pe artist si in Romania, pentru un show live de exceptie, alaturi de trupa sa. Inainte de a ajunge in tara noastra, Dylan va avea concerte in Japonia, Irlanda, Slovacia, Austria, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia si Finlanda.

Biletele pentru concertul Bob Dylan au fost puse in vanzare pe 5 martie, de la ora 10.00, prin reteaua Eventim si online pe eventim.ro.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul