Publicat: 12 decembrie 2013

Bianca Dragusanu, salariu de 16.000 de euro in Romania. E posibil sau nu?

Bianca DragusanuIn ultimele zile, presa mondena a publicat materiale potrivit carora Bianca Dragusanu ar urma sa primeasca un salariu de 16.000 de euro pe luna pentru o emisiune la Antena Stars. Ramane de vazut daca emisiunea va fi difuzata, avand in vedere ca CNA s-a opus, dar pana atunci un cunoscut prezentator de televiziune face lumina in acest caz.

„In toata presa apare stirea cum ca Bianca Dragusanu ar castiga 16.000 de euro/luna in televiziune. Incompetenta jurnalistilor care scriu astfel de bazaconii face un mare deserviciu breselei mele, piata de publicitate din Romania nu suporta astfel de salarii, exceptand, poate, moderatorii-locomotiva din marile statii generaliste.

In rest, idiotenii care arunca o imagine negativa unei bresele oricum hartuita…”, a scris Dan Negru pe Facebook. Prezentatorul TV a reiterat ideea ca piata de publicitate din Romania nu are cum sa genereze un astfel de salariu in 2013 si nici macar in 2014.

Pentru a explica si mai bine diferentele dintre aceasta piata din Romania si cea din Italia, Dan Negru a amintit de un episod ce a avut loc acum multi ani. „Cu ani in urma, intr-o discutie cu Valeriu Lazarov si cativa producatori TV italieni, am ajuns si la subiectul banilor si s-a vehiculat in discutie o suma. Italienii m-au privit cu oarecare ingaduinta, spunandu-mi ca nu castig rau, dar Lazarov a lamurit situatia. Suma se referea la costurile totale ale productiei, nicidecum doar la leafa mea”, a incheiat el.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul