Publicat: 16 decembrie 2013

Beyonce – haine romanesti in noul videoclip!

beyonce-murmurDesignerii romani devin faimosi peste ocean! Andreea Badala, recent numita designerul anului de catre revista ELLE, imbraca superstarurile in cele mai noi clipuri muzicale.
Dupa ce Maria Lucia Hohan a cucerit evenimentele cinematografice si din industria muzicala, celebritati din A List purtandu-i creatiile pe covorul rosu al celor mai importante gale, a venit randul unui alt designer roman sa se afirme peste ocean.

Andreea Badala este unul dintre cei mai apreciati designeri romani, de creatiile sale bucurandu-ne sub eticheta MURMUR. Tricouri corozive Murmur, rochii corset, rochii cu mos si baba ce te imbratiseaza potentandu-ti farmecul si senzualitatea – acestea sunt caracteristicile pieselor MURMUR by Andreea Badala.

In preview-ul clipului Pretty Hurts – unul dintre cele 17 teasere ale campaniei legendare de lansare a noului album, Beyonce poarta corsetul Serpent Leotard din cea mai recenta colectie Andreea Badala.

In culoare nude, cu accente romantice din dantela, corsetul de 335 euro ii imbraca artistei silueta accentuandu-i talia si bustul. Piesa se incadreaza perfect in conceptul clipului – o obsesie constanta si dureroasa pentru perfectiune.

Suna ispititor, la fel s-au gandit si stilistii de peste ocean caci, in decurs de numai cateva luni, Lady Gaga, Britney Spears in Work Bitch si Beyonce au purtat piese vestimentare made in romania, sub label-ul MURMUR.

Tu ai purta corsetul Andreei Badala?

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul