Publicat: 3 aprilie 2014

Beyonce, data in judecata!

Beyonce_fanpop_comDoua fane, Raquel Castellanos si Grabriella Davidson, au decis sa o dea in judecata pe cantareata R’n’B Beyonce dupa ce, in urma unui concert de-al artistei, au ajuns inconstiente si pline de fracturi la spital.

Acestea dau vina pe Beyonce, pe neglijenta staffului artistei si pe promoterul Live Nation deoarece nu au fost luate masuri eficiente de siguranta pentru a facilita accesul civilizat in incinta salii destinate concertului.

Acestea sustin ca, desi venisera cu ore bune inainte de concertul lui Beyonce din Chicago, anul trecut, cand s-a dat drumul publicului pe stadion au fost calcate in picioare, la propriu, alegandu-se cu mai multe fracturi.

Cele doua fete, care se declara fane inraite ale lui Beyonce, povestesc ca au venit mult mai devreme pentru a prinde locuri cat mai in fata. Cand portile s-au deschis, nu s-au luat niciun fel de masuri pentru a se asigura un acces civilizat, in ordinea sosirii, sustin ele. Au fost calcate in picioare, astfel ca s-au ales cu oase rupte si si-au pierdut cunostinta. Au ajuns la spital cu rani si fracturi multiple, pierzand, bineinteles, si concertul.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul