Publicat: 15 decembrie 2013

Ben Affleck, dezvaluiri despre o obsesie care il chinuie inca din copilarie!

Ben Affleck

Ben Affleck

Este declarat cel mai sexy barbat din 2013, orice film in care joaca sau pe care il regizeaza are un succes teribil, acasa il asteapta o sotie la fel de celebra, Jennifer Garner, si trei copii minunati, insa Ben Affleck are o obsesie acre il macina.

Si aceea, in ciuda conturilor sale pline, este legata de bani. Actorul american Ben Affleck recunoaste ca este obsedat de bani, dar spune ca la originea spaimei de a se regasi sarac, de pe o zi, pe alta, sta o rana din copilarie.

Affleck marturiseste ca cel mai frica ii este sa nu sfarseasca ca tatal sau, care a ajuns in strada dupa ce a pierdut totul din cauza problemelor cu alcoolul. „Odata ce incepi sa bei, este greu sa iti realizezi visurile”, spune vedeta, referindu-se la tatal sau. „Bea mult atunci si asta l-a distrus. Mama l-a dat afara din casa, iar el a ramas pe strazi”, a mai marturisit actorul.

„Dupa asta, am fost mereu obsedat de succes si de bani. Inca de cand eram mic, banii au avut o mare importanta pentru mine. Este in ADN-ul meu si aceasta obsesie m-a determinat probabil sa fac filme pe care nu ar fi trebuit sa le fac”, a incheiat Ben Affleck.

In prezent, Ben Affleck filmeaza, impreuna cu Rosamund Pike, pentru pelicula „Gone Girl”, in regia lui David Fincher si va fi noul Batman in continuarea „The Man of Steel: eroul”, alaturi de Henry Cavill, care il interpreteaza pe Superman.

Actorul american Ben Affleck s-a remarcat in ultimii ani si ca regizor, semnand regia filmului „Orasul/ The Town” (2010). Totodata, starul american a fost recompensat in calitate de scenarist, castigand Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul „Good Will Hunting” (1997), un premiu pe care l-a impartit cu bunul sau prieten actorul Matt Damon.

Esti deja fan? Click aici sa nu mai apara mesajul